Onze wijken

Pijnacker Centrum

Het kloppende hart van Pijnacker. De plek waar de oudere kern samenkomt met de moderne bouw van o.a. winkelcentrum Ackershof I & II.

In het centrum is een grote diversiteit aan soorten huizen en de grootte ervan. Zo dateert het oudste huis uit 1647 en staat aan de Kerkweg. Maar het centrum kent ook hele moderne huizen en er zijn ook nieuwbouwontwikkelingen die op de planning staan. Eigenlijk heb je in het centrum alles binnen handbereik: winkels, horeca, scholen, kinderopvang en de metro.

Bekijk ons aanbod
De Laen

Pijnacker – Centrum

Pijnacker – Centrum

Over de wijk

Levendig en gezellig

Naast de woningen is er natuurlijk ook een grote diversiteit aan winkels en horeca te vinden.

De Stationsstraat en de Oost- en Westlaan zijn het oorspronkelijke ‘oude centrum’ waar later Ackershof I en II bij zijn gekomen. Qua supermarkten zijn we goed voorzien met o.a. een Albert Heijn, Plus, Dirk en Lidl. Rondom het Raadhuisplein is diverse horeca te vinden en kun je een heerlijk ijsje heten.

De Laen
De Laen
De Laen

De voordelen

Waarom wil je er wonen?

In het centrum heb je de keuze om zowel op meer levendige als op rustigere plekken te wonen.

Boven het winkelcentrum is er een behoorlijk aanbod met appartementen. En grondgeboden is er keuze van kleine woningen tot de grotere, vrijstaande woningen. Het grote voordeel is dat je echt alles bij de hand hebt.

  • Zowel levendig als rustig wonen
  • Alles bij de hand
  • Veel karakteristieke woningen

Je nieuwe huis vinden we samen

Neem vrijblijvend contact met ons op

De Laen